KAPSELTREND VOORJAAR/ZOMER 2012
TRENDS 2012   NEDERLANDSE HAARMODELIJN   ARCHIEF  

Inspirerende looks

Welke kapsels werden geshowd op de catwalk in Parijs, New York, Londen en Milaan? Deze lente/zomer zijn er weer genoeg nieuwe trends, waarmee je volop mee kunt varieëren.

Wetlook

Een type ‘surf chique’ stijl die door de meerdere hair stylisten op steeds weer een verschillende methode is geïnterpreteerd.


Vlechten

Een van de duidelijkste haartrends uit 2012 worden de vlechtkapsels. De laatste seizoenen zagen we steeds vaker boho/hippie vlechtjes opduiken en dat zal deze zomer en lente ook zeker het geval zijn.De slordige vlecht is een snelle manier om je haar uit je gezicht te halen en toch wat extra swung aan je look te geven.



Opgestoken

Van simpele knot en klassieke franse twist tot sexy rolls, elegante gevlochte chignons en rock 'n' roll looks. Ondek de opgestoken kapseltrends van 2012.

Paardenstaart

In de 2012 is de paardenstaart weer helemaal terug en super hip. Op de catwalks en op straat zien we de leukste staarten voorbijkomen. Het maakt niet uit hoe jij je paardenstaart wil dragen, er zijn echt ontzettend veel mogelijkheden: super strak en glad, getoupeerd, met krullen, een zijscheiding, een middenscheiding, rommelig, gevlochten enz. Er zit voor iedereen wat tussen.


Haaraccessoire

Heb je geen inspiratie voor een nieuw kapsel? Haaraccessoire zijn volop gespot op de catwalk. Bloemetjesmotieven, brave kraaltjes, gigantische strikken of nonchalante strikjes: haarbandjes zijn in 2012 nog steeds overal. Samen met een los knotje en getoupeerd bovenop de kruin.
Naast de haarband is het sjaaltje in het haar terug van weggeweest. Als laatste trend zijn de veren de ideale haaraccessoires voor deze zomer.



Terug naar boven                 DE HAARSITE©                 Kleurtrends