BRUIDKAPSELS
TIPS     HAARACCESSOIRE     TRADITIES    KAPSELS
Het haar is het mooiste aspect van een vrouw, men zegt ook wel eens; het mooiste sieraad van een vrouw. Daarom is het ook heel belangrijk om op je trouwdag veel tijd en aandacht aan je haar te besteden. Het kapsel moet niet alleen goed bij jou passen, maar bij de hele bruids-outfit.

Welk kapsel bij welke japon:
Als je hebt gekozen voor een japon met een kraagje, dan kun je het beste je haar gaan opsteken. Bij een japon met een blote hals staat het juist leuk als er enkele plukjes haar over je hals en langs je gezicht vallen.

Opsteken:
Voor bruiden die graag een sluier willen dragen is opgestoken haar uitermate geschikt en als je later op de dag toch besluit de sluier af te doen, dan zit je haar nog steeds perfect en in model.

Los haar:
Als je de keuze hebt gemaakt om je haar los te laten hangen, dan moet je er om denken dat je het goed verstevigd om pieken te voorkomen. Bij loshangend haar bestaat er ook de mogelijkheid om een hoed te dragen, denk er dan wel aan dat dit een indruk kan achterlaten op je haar.

Kort haar:
Met kort haar zijn er natuurlijk ook vele mogelijkheden om er iets bijzonders mee te doen op de trouwdag. Denk hierbij aan een kleurspoeling, plukjes haar kleuren met haarmascara, laat je haar krullen of kies voor een glad kapsel (wet-look) vol glamour met wax. Bij kort haar staat een hoed erg mooi, maar een sluier met een diadeem staat ook heel mooi.

Een basis richtlijn is dat hoe ingewikkelder uw haarstijl, hoe eenvoudiger uw haaraccessoire en vice versa.