HAAROSCOOP

RAM STIER TWEELING KREEFT LEEUW MAAGD WEEGSCHAAL SCHORPIOEN BOOGSCHUTTER STEENBOK WATERMAN VISSEN NAAR DE HAARASTROLOGIE NAAR DE CHINESE HAARASTROLOGIE NAAR DE GOEDE HAARDAGEN PAGINARAM - Maart 21 tot April 20

Je merkt dat men niet positief reageert als je te veel wilt. Dit wordt een maand van een beetje aanpassen en indikken. Je merkt dat het beter werkt als je je coöperatief opstelt. In de liefde kan het vlammen.
Breng wat ontspannende tijd bij de kapper door.

[NAAR BOVEN]

   STIER - April 21 tot Mei 20

Je zit niet lekker in je vel en je bent geneigd om dat aan anderen te wijten. Dat werkt echter niet. Je moet echt de hand in eigen boezen steken en onder ogen zien dat jij degene bent die onvoldoende open over je ware gevoelens spreekt.
Verwen je haar eens met een haarmasker.

[NAAR BOVEN]

TWEELING - Mei 21 tot Juni 21

Soms kan je zo onder de indruk raken van een ander dat jij, spraakzame tweelingen, met de mond vol tanden staat. Dat kan je nu geregeld overkomen en je voelt je soms verlegen. Dat staat je wel erg charmant.
Hou het deze maand bij een gewone knipbeurt.

[NAAR BOVEN]

KREEFT - Juni 22 tot Juli 22

Je merkt steeds sterker de behoefte om de zaken thuis eens stevig aan te pakken. Ga thuis lekker aan de slag, om te voorkomen dat je geïrriteerd raakt, omdat je onrustig wordt.
Doe eens iets anders dan normaal met je kapsel.

[NAAR BOVEN]

LEEUW - Juli 23 tot Augustus 22

Je bent en blijft in een stralende bui en hebt het gevoel alles aan te kunnen. Je energiepeil is hoog en dat blijft ook even zo. Je hebt veel behoefte aan contacten en bent daardoor uithuizig.
Probeer eens ander haarkleurtje.

[NAAR BOVEN]

MAAGD - Augustus 23 tot September 22

Je hebt af en toe het gevoel ‘op halve kracht’ te moeten draaien. Gelukkig wordt dit langzaamaan beter en ga je steeds meer initiatieven nemen, aangemoedigd door je omgeving.
Probeer een nieuwe haarkleur, gewoon voor de kick.

[NAAR BOVEN]

WEEGSCHAAL - September 23 tot Oktober 22

Je bevindt je al enige tijd in een opgaande lijn. Je hebt veel plannen en de mogelijkheden om deze plannen te verwezenlijken doen zich volop voor. Deze positieve lijn blijft zich voort zetten. De kunt de komende periode heel wat neer zetten. Ook in relaties verlopen zaken voorspoedig.
Mischien een goed idee om ook je haarstijl drastisch te veranderen.

[NAAR BOVEN]

SCHORPIOEN - Oktober 23 tot November 22

Je hebt de neiging je in jezelf terug te trekken, maar krijgt daar niet echt de kans voor. Je hebt veel te doen in studie of werk en het is belangrijk de kansen op te pakken die zich de komende weken aandienen.
Pak gelijk de verzorging van je haar eens extra aan.

[NAAR BOVEN]

BOOGSCHUTTER - November 23 tot December 21

Deze maand kan een belangrijke wens vervullen waar je al langer mee rond loopt. Het is wel belangrijk om deze kans nu te pakken, want soms ben je wat zorgeloos en laat daardoor een mogelijkheid liggen.
Breng in je kapsel wat diepte aan, dmv twee of drie verschillende tinten.

[NAAR BOVEN]

STEENBOK - December 22 tot Januari 20

Het wordt tijd om naar buiten te komen met een plan of project waar je al een tijdje mee bezig bent. Als echte perfectionist denk je altijd dat het nog beter kan. Laat dat los en deel jezelf met anderen.
Bij de nieuwe haarmode van de lente zit vast een geschikt kapsel voor jou.

[NAAR BOVEN]

WATERMAN - Januari 21 tot Februari 19

Het kan in je relaties heel voorspoedig gaan, de komende weken. Je bent niet altijd de makkelijkste, maar nu lijkt iedereen dat te begrijpen en waarderen. Je voelt je helemaal thuis bij de mensen om je heen.
Laat jezelf eens verwennen met een ontspannende hoofdmassage.

[NAAR BOVEN]VISSEN - Februari 20 tot Maart 20

Soms is het benauwend voor de verlegen Vissen om succes te hebben en in de aandacht te komen. Daar gaat het echter deze maand wel naar toe. Het is een goed moment om complimenten te leren incasseren.
Laat jezelf een nieuw kapsel aanmeten met wat lowlights erin.

[NAAR BOVEN]