TRENDS HERFST/WINTER 2002
ARCHIEF


Kappers uit binnen- en buitenland laten hier hun gevarieerde herfst- en wintercollecties zien. Je kunt volop kiezen hoe je er deze winter bij wilt lopen, want bijna alles is mogelijk!

[Haar: Christopher & Sonya Dove
Make-up: Burk Daniels, Sebastian
Fotografie: Alberto Tolot
Computerbewerking: Waldon & Associates]

Megatrends

Wella introduceert in de lijn Trend Vision Report herfst/winter drie megatrends. In de trend Modern Eva & Adam hebben de mannen en vrouwen een androgene look. Het kapsel wordt gevormd door zachte lijnen en een natuurlijke styling. De haarkleur is een combinatie van warme tonen. De tweede trend, Prismatic Diva, straalt erotiek uit. Het is een moderne versie van de oude Egyptische stijl. De City Bird of Paradise-vrouw creŽert haar eigen unieke look. Het haar is los gestyld. Wat kleur betreft kan alles!

[Haar: Piet-Jan & Sonja Duivenvoorden
Kleur: Moos Scheepmaker & Sonja Duivenvoorden
Make-up: Sascha Beuk, Noordwijkerhout
Fotografie: Plaza Studio's, Katwijk]

Verbergen

We willen ons allemaal wel eens achter ons haar verbergen. Met de herfst- en wintercollectie Hidden Faces van New Image Hairdressers kan dat. Voor de haarkleur is gebruik gemaakt van allerlei tinten bruin: van donkerbruin en goudbruin tot chocoladebruin en mokkakleur.

 

[Kleurig]

Kleurig

Van Dome Cosmetics in Londen ontvingen we deze kleurige coupe. De kleuraccenten zijn gecreŽerd met Prolin Hair Enhancers. Zelfs de internationale stijlgoeroe Kate Moss doet mee: in de laatste lipstickcampagne van Rimmel draagt ze roze Prolin highlights. Leuk om zelf ook eens verschillende kleuren in je haar aan te laten brengen!

 

[Haar: Toni&Guy Artistic Team
Make-up: Pat Mascolo & Tigi Cosmetic Team
Fotografie: Andy Morrison]

Militair

Lengte is ondergeschikt bij de herfst- en winterkapsels van Toni&Guy. Eťn van hun trends heeft de naam Military gekregen: in uniformen gestoken dames met korte koppies staan hun mannetje!

 

[Opsteekkapsels]

Opsteekkapsels

Zelfs uit AustraliŽ krijgen we werk binnen, zoals deze klassieke opsteekkapsels van de Jamie Carroll Salon. De naam van de collectie is Envision. Duidelijk zichtbaar zijn de invloeden uit de jaren í80. Probeer zelf ook eens te experimenteren met opsteekkapsels.

 

Bron: Beautyweb


Terug naar Achief                 Terug naar boven