NEDERLANDSE HAARMODELIJN VOORJAAR/ZOMER 2012
ARCHIEF  

Energy

De nieuwe haarmodelijn voor het voorjaar en de zomer van 2012 heeft het motto Energy meegekregen. De kapsels zijn expressief, stralen kracht uit en vallen op door volume en textuur.

Power en pit!

De haarlijn Energy van de Gezamenlijke Nederlandse Kappers valt met deze twee woorden samen te vatten. Voor een open, zomerse look draag je het haar losjes uit je gezicht. Maar wat glader of gedekter kan net zo makkelijk. En door de slimme kleuringen heb je bij iedere styling een ander effect.Kenmerkend voor de najaars- en winterlook zijn volle golvende kapsels met langere contouren en haar dat in lagen wordt geknipt. Dit winterseizoen draait het helemaal om textuur: krullen en volume brengen het haar in beweging!
Langere bovenlengtes

De rode draad in de nieuwe haarmodelijn zijn de langere lengtes van de bovenste lagen van het haar. Dat is te danken aan een speciale kniptechniek waarbij bovenop het hoofd een langere lengte wordt gecreŽerd. EnÖ de lok zet door! Hij kan energiek omhoog als een stoere kuif, maar ook mooi glad voor een sensuelere look.Ook bij de mannen zijn de bovenlengtes langer, terwijl de zij- en achterkanten gedekt worden opgeknipt met behulp van klassieke technieken. Deze look is overigens ook perfect voor korte dameskapsels.Kleureffect

Dit voorjaar lopen de nuances van zalmblond en zandtinten naar helblond, maar ook zie je gloedvolle kopertinten. De kleuren zijn over het algemeen niet uitgesproken koel of warm. Die keuze hangt vooral af van de ondertoon van je huidkleur. Uiteraard kan de kapper je daarbij prima adviseren.

Terug naar Achief                 Terug naar boven