NEDERLANDSE HAARMODELIJN 2004
ARCHIEF

STREAM

Go with the flow..... laat je dit voorjaar meevoeren met de stroom van een duidelijke trend die zich in 2004 zal aftekenen. Zeker weten dat je fantastische kapsels te wachten staan! stream vrouwen]

Haarlijn Dames

Go with the flow... is waar het om draait met de nieuwe haarlijn van de Gezamelijke Nederlandse Kappers 'Stream' van dit voorjaar. Wat de dames te wachten staat zijn fantastische kapsels.

Verschuil je niet meer achter je pony, maar treed het voorjaar met open vizier tegemoet. De lange lok van het afgelopen seizoen moet wijken voor een kortere en ietwat rafelige pony, waardoor een open en frisse look ontstaat. De rest wordt gekenmerkt door veel laagjes. De punten worden daarbij speels naar buiten gestyled. Verder wordt de kruin redelijk kort gehouden, met verschillende lengten voor meer volume. De contouren van de oren & nek ten slotte zijn lekker plukkerig. Je voelt letterlijk de voorjaarskriebels in je nek!

De kleurenstroom komt voort uit de inspiratie van de zonsopgang. Een stroom van licht, van goudgeel tot vuurrood, contrast met een vrouwelijke zachtheid. De nuances varieren van lichte blondtinten tot stevig koper, ingekleurd met roze en paarsachtige pastels.
stream vrouwen] Haarlijn Heren

De boodschap die de Gezamelijke Nederlandse Kappers heeft voor de heren dit voorjaar is dat je je laat meevoeren met de stroom van een duidelijke trend. Het haar van de heren heeft veel afwisselende lengten en daarbij is de nek- en oorpartij iets langer gelaten. Bovendien dragen de heren de voorkant wat rafeliger op het voorhoofd, of juist naar achteren. Voor een stevige en zelfverzekerde uitstraling wordt de rest van het haar flink plukkerig en wild gestyled.

De kleurenstroom zijn voor de heren wat minder opzichtig dan bij de vrouwen. Hier geld, dat de natuurlijke tinten wat meer worden aangezet. Blond wordt blonder en donker haar krijgt door een tijdelijke kleuring een dieper karakter.

Terug naar Achief                 Terug naar boven