NEDERLANDSE HAARTRENDS VOORJAAR/ZOMER 2003
ARCHIEF

REFLEX

Een weerspiegeling van wie je wilt zijn: de nieuwe Haarlijn Reflex biedt tal van mogelijkheden om je kapsel aan te passen aan je gevoel, je outfit of de gelegenheid waar je heen gaat.

MEN STYLE:

Re-Style & Flexibel.
Deze zomer zijn er ook voor de heren draagbare kapsels, die volledig passen in het hedendaagse modebeeld. Met de verrassende details en veelzijdige kleuringen geeft Reflex volop ruimte om je mannelijkheid te reflecteren. Samen met je kapper kies je het kapsel dat bij jouw uitstraling en gevoel past.

Stoere details
Ook bij de herenkapsels zijn deze zomer verschillende lengtes. Voor meer volume en beweging is het bovenop korter. Bij de oren en nek is de lengte juist langer voor meer stylingvariaties. Een stoer detail: de bakkebaarden mogen wat langer.
[HAARMODE MAN] [HAARMODE MAN] [HAARMODE MAN]
Jouw kleurexpressie
Wat de kleuren betreft; kun jij als man ook dit seizoen weer bij je kapper terecht. Kies je voor een leuke zomerse coupe? Vraag je kapper dan om lichtbruine en lichtblonde tinten te combineren. Liever strictly business? Ook met kleurtinten die dichter bij elkaar liggen, kan je kapper jouw persoonlijkheid reflecteren.

Stylingtips
Naar voren of naar achter, met wat fiber-wax kan het allebei. Want Reflex is immers; Re-style en flexibel. Met je nieuwe coupe creŽer je snel en gemakkelijk een andere look, die jouw persoonlijkheid benadrukt. Voor een dagje strand kies je uiteraard voor meer volume en beweging. Liever iets minder stoer? Ook dat kan met de juiste stylingproducten. Vraag je kapper om advies.

FOR THE LADIES:


Zacht & Liefelijk gaan samen met Stoer en gematigde Punk.
[HAARMODE VROUW] [HAARMODE VROUW] [HAARMODE VROUW]
Contrast in lengte
Leuk aan Reflex zijn de contrasten: afwisselende lengtes. Dat zie je aan de relatief lange nekpartijen in combinatie met de korte zijkanten. Ook de pony speelt deze zomer een grote rol. Hij wordt langer gedragen en omlijst je gezicht. Maar met de juiste uitstraling kan ook een korte stoere pony je image reflecteren.

[HAARMODE VROUW] [HAARMODE VROUW] [HAARMODE VROUW]

Kleurrijke zomer

Wat de haarkleur betreft: zijn twee- en drievoudige kleuringen eerder regel dan uitzondering. Met de juiste haarkleuren kan je kapper jouw persoonlijkheid benadrukken. Deze zomer liggen de haarkleuren zowel dichtbij als verder uit elkaar. Of het nu chocoladebruin met asblond is, of lichtblond met lichtkoper, alle tinten harmoniŽren onderling uitstekend. Zelfs koperbruin en rood benadrukken deze zomer jouw uitstraling.

[HAARMODE VROUW] [HAARMODE VROUW]

Stylingtips

Ready for a night out? Met wax geef je je nieuwe coupe een wat ruigere uitstraling. Juist een rustig dineetje? Verdeel dan de wax met je vingertoppen losjes door je haar voor een nonchalantere look. Wil je meer variatie? Styl dan je pony zowel links als naar rechts. Voor de Ďfinishing touchí geeft een glansproduct extra expressie aan je kapsel.


Get youre own REFLEX.

De Haarlijn wordt ontwikkeld door de Gezamenlijke Nederlandse Kappers (GNK) en is een initiatief van de Koninklijke Algemene Nederlandse Kappersorganisatie (ANKO)en het Hoofdbedrijfschap ambachten (HBA). Samen met de Kappersbond FNV en CNV Kappers geven zij vorm aan het beleid van de GNK.


Terug naar Achief                 Terug naar boven