NEDERLANDSE HAARTRENDS NAJAAR 2002
ARCHIEF

VISION symboliseert vrijheid:

De vrijheid om dingen op je eigen manier te zien. Er zijn geen wetten, maar er is juist ruimte voor individuele expressie.
Gekunstelde kapsels zijn uit en kapsels die refereren aan de natuur als bron zijn 'hot'.
Deze herfst en winter draait het allemaal om inspirerende kapsels die één worden met de natuur.


MEN STYLE:

Natural strenght for men.
[HAARMODE MAN] [HAARMODE MAN] [HAARMODE MAN]
Dit seizoen staan outdoor-kapsels in de spotlight. Belangrijk: de bakkebaarden mogen weer gezien worden. Ze accentueren niet alleen je kaaklijn, maar benadrukken je mannelijke kracht. Ook de krul mag dit seizoen weer gezien worden. Deze geeft je kapsel meer volume en beweging.

Krullen creëer je simpel door er een beetje gel of wax in te knijpen ofwel scrunchen. Voor een extra stevige krul is een krulfixerend product een ‘must’. Ga jij voor een ruige en stoere indruk? Laat dan enkele plukken voor je gezicht hangen. Weinig tijd? Style dan je haar met een matte wax naar achteren. Met een klein beetje gelwax breng je accenten aan waar jij dat wilt.

Ook voor mannen zijn de haarkleuren van Vision zijn geïnspireerd op de natuur; korenblond en natuurlijke bruintinten.


FOR THE LADIES:

Freedom for the ladies.
[HAARMODE VROUW] [HAARMODE VROUW] [HAARMODE VROUW]
Deze herfst en winter draait het allemaal om het verwoorden en uitbeelden van een eigen, oorspronkelijke visie. Door de asymmetrische en symmetrische kniptechnieken heb je veel vrijheid om je kapsel te stylen naar jouw wensen.
Voor soepel en nonchalant vallend haar is een klein beetje wax of een glansproduct al voldoende.

[HAARMODE VROUW] [HAARMODE VROUW] [HAARMODE VROUW]
Ga je voor een meer extravagante uitstraling? Gebruik dan gel en/of haarlak. Voor nog meer stylingsmogelijkheden varieer je dagelijks met een diagonale of horizontale scheiding. Dit geeft je keer op keer een andere look.

Lang haar krijgt power door felrode tinten, zoals granaatrood, te combineren met warme koperkleuren.

[HAARMODE VROUW] [HAARMODE VROUW] [HAARMODE VROUW]
Ben je gecharmeerd van een heel subtiele kleur in je haar? Met de kam aangebrachte highlights geven je kapsel een natuurlijke, levendige uitstraling. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor korenblond of één van de natuurlijke bruintinten.


Get youre own VISION.

De Haarlijn wordt ontwikkeld door de Gezamenlijke Nederlandse Kappers (GNK) en is een initiatief van de Koninklijke Algemene Nederlandse Kappersorganisatie (ANKO)en het Hoofdbedrijfschap ambachten (HBA). Samen met de Kappersbond FNV en CNV Kappers geven zij vorm aan het beleid van de GNK.


Terug naar Achief                 Terug naar boven